Sunday, 1 May 2011

Post Pertama Pak Engku

Assalamualaikum... Salam Sejahtera dan Salam 1 Malaysia!! Pak Engku dah 'ber-blog' skang....hahaha... Sebenarnya dah lame sgt2 menyimpan hajat untuk ade personal blog.. sebelum ini cume maintain blog Go-Green Crew je, blog tentang kelab yang Pak Engku tubuhkan untuk remaja belia dan mude mudi beraktiviti... soo, bile lg kan Pak Engku nak ade blog sendiri... blog nie Pak Engku nak tulis ape2 aje yg Pak Engku rase nak tulis... kalau ade yg nak komen ke, nak menghentam ke silakanlah.... itu pun kalau berani la... hahaha... yg pasti skop tulisan Pak Engku meliputi pelbagai aspek kehidupan.... dan yg penting bile Pak Engku dah start menulis maka akan bergegar lah dunia penulisan blog dengan tulisan berani mati Pak Engku nnti.... hahahahaha... (macam power sgt) wateva!!! hehe.. 

comeyy tak Pak Engku sinyummm??? hehe



Orang kate kalau x kenal maka x cinta.... Korang nak mengenali Pak Engku x??? Yela tentang latar belakang  Pak Engku dan macam2 lg!!! nakkkkk tak??????? Haaaaa mestilah korg nakk kan... Pak Engku ni mude lagi org nye... baru 24 tahun... Panggilan Pak Engku nie adalah daripada seorang Tuan Imam Al-Ustaz Hj Mat Akhir (Allahyarham)... Ustaz selalu memuliakan saya dengan panggilan Pak Engku... Begitulah indahnya akhlak seorang Tuan Imam walaupun jauh lebih tua tp beliau menghormati dan menyayangi insan yang lebih muda dari diri beliau... Kini, Ustaz telah kembali ke Rahmatullah, tiada lagi insan yang memanggil sy dengan panggilan Pak Engku.. Maka sy ingin abadikan panggilan itu menjadi nama pena saya didalam blog ini....


Justeru itu, Pak Engku mengharapkan sokongan dan dokongan (chewahh) dari anda semua untuk membaca, mengomen, memberi cadangan, menghentam, dengan kritikan yang membina di blog Pak Engku nie ye...

SEMOGA KITA BERTEMU KEMBALI DI POST PAK ENGKU YANG KEDUA NNTI YER..
TUNGGGGGUUUUUU.......... =))))

10 comments:

  1. wau new name, gudluck and happy blogging shahrul :)

    ReplyDelete
  2. welcome to the club.....hehe

    ReplyDelete
  3. selamat berblog....jgn kne ISA sudah

    ReplyDelete
  4. hahaha... ISA pun ISA la... husna, what is ur blog?

    ReplyDelete
  5. wah! byk respon!!terbaikla raja!

    ReplyDelete
  6. Pak engku: aku dah jd follower...klik je kat nama nanti ada link blog kt situ....

    ReplyDelete